top of page

PREPORUKE

 

 

BORIS HAJOŠ

Generalni tajnik Hrvatske Udruge Odnosa s Javnošću        

        

Kristijan je stručnjak "izvan okvira" u svim aspektima odnosa s javnošću. Nije tipičan primjer djelatnika koji djeluje prema šablonskom modelu. Iz svake situacije nastoji izvući dodatnu vrijednost za bilo koji od projekata na kojima radi. Također je iznimno komunikativan sa sjajnim osjećajem za odnose s ljudima. Vrlo je motiviran i predan zadacima koji su pred njim i ne zadovoljavaju ga trivijalna zaduženja.

IVOR VUCELIĆ

Exec Director of Sales/Distribution, Marketing, PR and Sales Support Operations, Management Board at TUI Russia & CIS, part of TUI Travel TLC

Kristijan Grzetic je izniman profesionalac i stručnjak čija je ekspertnost na visokoj razini standarda korporativnog komuniciranja. Vrlo je odana osoba, vrijedan radnik i visoko kompetentan na polju svoje stručnosti. Pozicionirao bi ga među 5 vodećih stručnjaka odnosa s javnošću na području Hrvatske i regije Jugoistočne Europe. Postigao je velik uspjeh na projektima radeći za RTL Televiziju i kasnije za adriatica.net Grupu gdje je često vrlo efikasno rješavao probleme kriznog komuniciranja, čineći to na iznimno profesionalan način. Raspolaže širokom mrežom poznanstava, što je u sklopu njegove struke traženo. U njegovom slučaju to nije iznenađujuće uzmu li se u obzir njegove sposobnosti u odnosima s ljudima. Riječ je o vrlo dragoj osobi koja raspolaže sjajnim ljudskim kvalitetama. Iskreno govoreći, Kristijan je jedan od svega nekoliko poslovnih partnera za kojeg znam da će uvijek biti spreman pomoći i ostvariti rezultat koji klijenti stave pred njega.

DEAN NIŽETIĆ

Direktor IT-a i Internet prodaje adriatica.net Grupe

   

Sa Kristijanom sam imao priliku raditi tijekom proteklih nekolko godina. Tijekom tog perioda Kristijan je prezentirao iznimno znanje i stručnost unutar turističke branše. Uspješno je pozicionirao adriatica.net Grupu u red medijski najviše spominjanih kompanija na domaćem tržištu, ali diljem emitivnih globalnih tržišta. Kristijan je pokazao kvalitetu kroz timski rad i nesebičnu spremnost pomoći svim kolegama unutar našeg kolektiva. Njegova povezanost i umreženost unutar poslovne javnosti je besprijekorna. Vrlo je odgovoran i predan ostvarenju cilja. Odlično razumije poslovne pocese i odnose i u stanju je ponuditi tailor-made tretman, uvijek s maksimalnim ostvarenjem i sjajnim rezultatima.

DIJANA i VIKTOR VETTURELLI

Strateška sponzorstva CiV VETTURELLI

 

Kristijana smo upoznali prije no što se upustio u poduzetničke vode i upravo je naš prvi susret bio presudan za današnju suradnju. Otvorena je osoba sa zaraznim pozitivizmom i entuzijazmom, koji u poslovanju rezultiraju pronalaženjem neočekivanih kreativnih rješenja. Odličan je poznavatelj medijske scene s visokom razinom profesionalnosti koje ga upotpunjeno bogatim korporativnim i agencijskim iskustvom čini odličnim savjetnikom s kojim uživamo surađivati.

KRESIMIR DOBRILOVIC

CEO, FLEET Rent a car

 

S Kristijanom surađujem posljednje tri godine i zajednički smo kao dio tima uspjeli pozicionirati FLEET rent a car kao jednu od najcjenjenijih rent a car kompanija, ne samo u Hrvatskoj već i regiji. Njegova stručnost na području promocije, s naglaskom na odnose s javnošću pomogle su da ostvarimo mnoge poslovne uspjehe. Kristijan je osoba koja je izuzetno profesionalna, lojalna i vrlo kompetentna na polju PR-a i promocije. Uz to vrlo ugodan, elokventan i duhovit suradnik sa kojim je lagano pronaći najbolje rješenje za ideje koje dolaze za daljnju promociju kompanije.

JAY ROUSE

Strategic Campaigns International, Washington DC

 

Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s Kristijanom i njegovim timom tijekom predsjedničke kampanje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Riječ je o iznimno marljivom stručnjaku  i profesionalcu na području odnosa s javnošću i community managementa. Njegov rad tijekom kampanje, te kreativnost i strateška implementacija značajno su utjecali na konačni ishod izbora. Iskreno se veselim budućoj suradnji s Kristijanom i siguran sam da će svi daljnji oblici zajedničke suradnje uroditi plodom kao što je to bio slučaj na ovom projektu.

bottom of page