top of page

NPR

Stručnjaci na polju odnosa s javnošću, community managementa, promocije i poslovnih ulaganja. Tijekom 15 godina rada stekli smo stručnost i iskustvo na području turizma, medija, političkog PR-a, glazbene industrije, reality show produkcije i promocije, edukacije, promocije proizvoda, brandinga, osobnog PR-a za osobe iz javnog i političkog života...

 


 

STRUČNOST

Priprema i obrada priopćenja, feature stories, web/blog copy, bios, pisanje i priprema govora, op-ed pieces, advertorijali, planiranje, buđetiranje i provedba promotivnih aktivnosti kao i provedba aktivnosti na društvenim mrežama. Kreiranje i plasman vijesti i promotivnih sadržaja.

Uspostavljanje i održavanje čvrstih odnosa s klijentima i svim ciljanim javnostima. Osmišljavanje i produkcija promotivnih događanja (Event management - lansiranje proizvoda, velika otvaranja, putovanja za novinare, organizacija press konferencija). Glasnogovorništvo za tvrtke i organizacije. Trening i priprema medijskih nastupa.

KRISTIJAN GRŽETIĆ

“NPR je mala, ali brzo rastuća agencija koja ostvaruje značajne rezultate za svoje klijente. Veselimo se potencijalnoj suradnji i našem sudjelovanju u ostvarenju svih vaših ciljeva. Dozvolite da vam pomognemo u određivanju  strategije, ciljeva i ostvarenju istih. Kontaktirajte nas s povjerenjem!​" 

bottom of page